BOUWKUNDIGE IN OPLEIDING

Wil jij een baan als werkvoorbereider, bouwtechnisch tekenaar, projectleider of  een andere hbo-functie bij een bouw- of infrabedrijf, maar heb je nog niet het juiste diploma? Dan is duaal studeren bij BouwTalent Zuid iets voor jou!

Het belangrijkste element van een duale opleiding is dat je een studie combineert met een relevante baan. Je werk maakt actief onderdeel uit van je studie. Je krijgt betaald en leert al werkende het vak in de richting die jij op wilt.

BOUWTALENT ZUID

Wij bieden je een werkplek én een studie in één. Werken bij BouwTalent Zuid betekent dat je twee schooldagen per week de opleiding Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Civiele Techniek volgt bij een hogeschool. Je werkt daarnaast drie dagen per week bij bouw-/infrabedrijven of bij organisaties die actief zijn in de bouw- en infrasector. BouwTalent Zuid en jij zorgen samen voor een bedrijf dat bij je past.

BouwTalent Zuid investeert in je. We zorgen ervoor dat we je goed kennen, zodat we je individueel en intensief kunnen begeleiden. Samen maken wij jouw eigen ontwikkelplan.

WAAR WERK JE?

Als duaal student werk je mee aan mooie projecten en ben je werkzaam in een gedreven team van professionele collega’s die jou vooruit willen helpen in jouw ontwikkeling. Dat alles in een vooruitstrevende organisatie. Welke organisatie dat precies is? Dat zoeken we samen met je uit! We kijken wat jouw wensen zijn en maken op basis hiervan de perfecte match met een van onze bedrijven.

WIE BEN JIJ?

  • Je hebt een relevante infra- of bouwopleiding op mbo-niveau of de havo met succes afgerond. Of je hebt een werk- en denkniveau dat daarmee overeenkomt
  • Je bent enthousiast over deze manier van opleiding en werken
  • Je bent gedreven om dit pittige traject aan te gaan

WAT BIEDEN WE?

  • Persoonlijke begeleiding en samen met jou maken we een persoonlijk ontwikkelingsplan om jouw ontwikkeling in goede banen te leiden
  • Op het werk word je begeleidt door een expert die je alles leert over het vak.
  • Uitdagende projecten bij een vooruitstrevende organisatie
  • Een arbeidsovereenkomst bij aanvang van je traject
  • Een gratis opleiding
  • Je salaris groeit mee met je studieprestaties

Lijkt dit je wat? Solliciteer direct.