We doen het samen,
jij en het team van BouwTalent Zuid

Ons team

Susan Kerckhoffs

Anita Smits

Luke Fisser

Monique Teurlings

"De wisselwerking tussen bouwbedrijfsleven en bouwonderwijs blijf ik interessant en uitdagend vinden. Om samen dezelfde taal te spreken met de duale student als middelpunt. Zodat de student, het bedrijf, maar zeker ook de opleiding en daardoor de hele bouw- en infra sector kunnen groeien. Daar ga ik voor!"

Je kunt mij bereiken via: susan@bouwtalent-zuid.nl - 06 158 38 307

Susan Kerckhoffs

“Op het moment dat ik bij BouwTalent Zuid kwam werken, zag ik de passie bij mijn collega’s. Dat wilde ik ook! Nu hoop ik deze passie ook uit te stralen naar onze studenten, onze bedrijven en Avans. Daarvan krijg ik energie!”

Je kunt mij bereiken via: anita@bouwtalent-zuid.nl - 06 22 60 17 62

Anita Smits

“Anderen verder helpen en boven zichzelf uit laten stijgen, daar krijg ik heel veel energie van. Ik geloof in ons duale traject en ik ben er van overtuigd dat je hierin samen verder kunt komen! Daarom vind ik het leuk om de student, de onderwijsinstelling en het bedrijfsleven met elkaar te verbinden.”

Je kunt mij bereiken via: luke@bouwtalent-zuid.nl - 06 10 27 95 20

Luke Fisser

"Ik zorg dat de jongeren een leer-werkbedrijf vinden dat bij hen past, waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen en kunnen groeien. Ik neem je sterke punten waar, zodat je het beste uit jezelf weet te halen. De tekenen van groei in anderen zien is een bron van energie voor me. Ik geniet van de wisselwerking tussen student en het bedrijfsleven en de groei en bloei die beide partijen ervaren en profijt van hebben."

Je kunt mij bereiken via: monique@bouwtalent-zuid.nl - 06 50 50 87 70

Monique Teurlings