We doen het samen,
jij en het team van BouwTalent Zuid

Ons team

Susan Kerckhoffs

Monique Teurlings

Daphne van Velsen

Merijn Bink

Daniƫlle Bink

"De wisselwerking tussen bouwbedrijfsleven en bouwonderwijs blijf ik interessant en uitdagend vinden. Om samen dezelfde taal te spreken met de duale student als middelpunt. Zodat de student, het bedrijf, maar zeker ook de opleiding en daardoor de hele bouw- en infra sector kunnen groeien. Daar ga ik voor!"

Je kunt mij bereiken via: susan@bouwtalent-zuid.nl - 06 158 38 307

Susan Kerckhoffs

"Ik zorg dat de jongeren een leer-werkbedrijf vinden dat bij hen past, waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen en kunnen groeien. Ik neem je sterke punten waar, zodat je het beste uit jezelf weet te halen. De tekenen van groei in anderen zien is een bron van energie voor me. Ik geniet van de wisselwerking tussen student en het bedrijfsleven en de groei en bloei die beide partijen ervaren en profijt van hebben."

Je kunt mij bereiken via: monique@bouwtalent-zuid.nl - 06 50 50 87 70

Monique Teurlings

Je kunt mij bereiken via: daphne@bouwtalent-zuid.nl - 06 11 95 95 53

Daphne van Velsen

Je kunt mij bereiken via: merijn@bouwtalent-zuid.nl - 06 17 72 69 96

Merijn Bink

"Mijn drijfveren liggen in het ontzorgen van de talentcoaches bij hun dagdagelijkse werkzaamheden en het zo goed mogelijk laten verlopen van de werkprocessen. Dit alles vanuit efficiency en met oog voor kwaliteit! Daarnaast geeft het mij energie om de spil te zijn tussen opleider, student en BouwTalent."

Je kunt mij bereiken via: danielle@bouwtalent-zuid.nl - 085 - 489 47 30

Daniƫlle Bink