Junior Talentscout (32 - 40 uur)

Ben jij hét RecruitmentTalent waar BouwTalent naar op zoek is? Een echte aanpakker die wil meebouwen aan de verdere groei van de organisatie, maar vooral energie krijgt van het leggen van nieuwe contacten met studenten en zij-instromers en het onderhouden van een goede relatie met onze leerwerkbedrijven. En dat allemaal samen met een enthousiast en hecht team. Zie jij jezelf al werken bij deze toffe organisatie?

BouwTalent Zuid is in 2004 opgericht door, voor en samen met de bouw- en infrasector. Zij zorgen dat voor deze sector talent instroomt en behouden blijft. Het begeleiden, coachen en inspireren van de bouw- en infrastudenten is daarbij essentieel. Daarnaast heeft BouwTalent veel contacten met opleidingen zodat deze aansluiten bij de wensen van de sector. En dit alles doen we zonder winstoogmerk.


Wat ga je doen?

Als Talentscout zorg jij ervoor dat de doelgroep bereikt wordt. Jij weet talenten te enthousiasmeren voor onze bouw- en infrasector. Je bent het aanspreekpunt voor studenten, zij-instromers en bedrijven in de sector. Jij maakt de passende match tussen talent en leerwerkbedrijf. Uiteraard is er ook ruimte voor jouw creatieve ideeën.

Naast het bereiken van de doelgroep, blijf je ook nauw met hen in contact. Dit doe je door te bellen, te mailen of ze te spreken op evenementen. Je weet altijd wat er speelt bij de talenten zodat je hierop kan inspelen. Jij bent écht het visitekaartje van BouwTalent.


Wat biedt BouwTalent jou?

Susan, Monique, Merijn, Alexa en Daniëlle vormen een superleuk team, waaraan we jou graag zouden toevoegen. Elke dag tillen we BouwTalent samen naar een hoger niveau. Naast je werk houd je méér dan genoeg vrije tijd over!

Dat betekent voor jou:

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding;
 • Een salaris tussen de € 2.500 en € 2.750 bruto op basis van 40 uur;
 • 35 vakantiedagen (7 weken) op basis van fulltime dienstverband;
 • Een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een premievrij pensioen, waardoor je netto meer overhoudt;
 • Laptop en mobiel van de zaak;
 • Een dynamische functie van 32-40 uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om deels thuis te werken;
 • Een levendige omgeving binnen Avans Hogeschool Tilburg, waar ons kantoor is gevestigd.

 

Wie ben jij?

Jij bent commercieel ingesteld, energiek, gedreven en krijgt een kick van het behalen van doelen. Je ziet kansen, grijpt deze aan en vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen. Ook weet jij als geen ander de juiste vragen te stellen en mensen op hun gemak te stellen door jouw empathisch vermogen.

Daarnaast:

 • Heb je hbo werk- en denkniveau;
 • Heb je affiniteit met of bent bereid om thuis te raken in de bouw- en infrasector;
 • Ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële drive;
 • Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, het is belangrijk dat je duidelijk en toegankelijk schrijft in jouw communicatie;
 • Ben je bekend met sociale media als Linkedin, Instagram, TikTok.


Waar ga je werken?

BouwTalent Zuid staat bekend als een kleine organisatie met een groot netwerk. De stichting streeft ernaar studenten en alumni op een energieke en motiverende wijze in contact te brengen met elkaar én met bedrijven.

Wanneer je bij BouwTalent aan de slag gaat, merk je al gauw de fijne, informele sfeer. Het gehele team heeft echt plezier in hun werk en dat geeft energie. Er wordt dan ook genoeg gelachen op de werkvloer.


Wil je kennis met ons maken of wil je meer weten?
Je bent van harte welkom!

Neem dan contact op met Susan Kerckhoffs, haar nummer is 0615838307. Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet via susan@bouwtalent-zuid.nl.


BouwTalent Zuid, Professor Cobbenhagenlaan 13, 5037 DA Tilburg 085-4894730

Wil je graag meer informatie?

Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je verder en vertellen je graag meer over BouwTalent Zuid!

Download brochure