Bekijk de voordelen voor zij-instromers

Als je besluit een carrièreswitch te maken kan dit soms nog voor wat vraagtekens zorgen. Als zij-instromer bij BouwTalent willen wij de onzekerheid in je studieloopbaantraject graag verhelpen. We geloven dat persoonlijke begeleiding essentieel is voor een succesvolle carrière in de bouw- en infrasector.  Bij BouwTalent zorgen we ervoor dat je een heldere weg vindt als zij-instromer binnen je leer- werktraject, zodat we je later een hand kunnen geven als een van onze BouwTalenten!

Als zij-instromer krijg jij toegang tot een groot netwerk van organisaties binnen de bouw- en infrasector. Dit betekent dat jij als zij-instromer gemakkelijk kunt profiteren van beschikbare leerwerkplekken, stages en projecten die aansluiten bij jouw ambities en wensen tot ontwikkeling. Regelmatig organiseert BouwTalent evenementen waarbij al onze Bouwtalenten in contact kunnen komen met andere zij-instromers en professionals uit de sector. Dit biedt waardevolle mogelijkheden om ervaringen te delen en bovenal van elkaar te kunnen leren.

We snappen dat een goede match tussen jou en het leerwerkbedrijf belangrijk is. Dat is waarom we garant staan om de perfecte match tussen onze zij-instromers en bedrijven te maken. We streven naar een succesvolle en langdurige carrière in de bouw- en infra sector. Hierdoor kunnen zij-instromers een werktraject vinden waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot ware professionals binnen de sector. 

Kortom, ook als zij-instromers in de bouw- en infra sector ervaar je diverse voordelen bij het vinden van een geschikte baan en het opbouwen van een succesvolle carrière in deze branche.

Verhalen van onze BouwTalenten

De samenwerking met Bouwtalent is zeer positief. Ze schakelen snel bij vragen over school en werk. Bovendien helpen ze je bij het identificeren van je zwakke en sterke punten en ondersteunen ze je bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Nick

Projectleider

Ik twijfelde na mijn vorige studie tussen doorstuderen en werken maar via BouwTalent kan ik dit beide doen en word ik ondersteund wanneer dit minder lukt.

Bart

Projectleider

Wij werken nauw samen met
Wij werken nauw samen met

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen of zou je graag meer informatie willen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over Bouwtalent!

Download brochure

Download brochure