Bekijk de voordelen voor zij-instromers

Als je besluit een carrièreswitch te maken kan dit soms nog voor wat vraagtekens zorgen. Als zij-instromer bij BouwTalent willen wij de onzekerheid in je studieloopbaantraject graag verhelpen. We geloven dat persoonlijke begeleiding essentieel is voor een succesvolle carrière in de bouw- en infrasector. Bij BouwTalent zorgen we ervoor dat je een heldere weg vindt als zij-instromer binnen je leerwerktraject, zodat we je later een hand kunnen geven als een van onze BouwTalenten!

Begeleiding van A tot Z

Je onvangt persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele leerwerktraject.

Samenwerking

We werken samen met erkende opleidingsinstituten, om je zo goed mogelijk op te leiden.

Uitgebreid netwerk

Je krijgt toegang tot het grote netwerk van werkgevers van BouwTalent, in de bouw- en infrasector.

It's a match!

Samen vinden we een leerwerkplek die bij jou past. We kijken naar je wensen én zorgen voor een match op persoonlijk vlak.

Wij betalen het collegegeld

Wij betalen jouw wettelijke collegegeld en onze begeleiding is kosteloos. Dat is te danken aan de financiële steun vanuit de bouwsector.

Unieke kansen

Door ons uitgebreide netwerk van bouw- en infrabedrijven kunnen we unieke leerwerkplekken beschikbaar stellen.

Ben jij benieuwd wat wij als BouwTalent voor jou als zij-instromer kunnen betekenen? We hebben hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet, zodat jij precies weet waar je aantoe bent als toekomstig BouwTalent!

Als zij-instromer krijg jij toegang tot een groot netwerk van organisaties binnen de bouw- en infrasector. Dit betekent dat jij als zij-instromer gemakkelijk kunt profiteren van beschikbare leerwerkplekken, stages en projecten die aansluiten bij jouw ambities en wensen tot ontwikkeling. Regelmatig organiseert BouwTalent evenementen waarbij al onze BouwTalenten in contact kunnen komen met andere zij-instromers en professionals uit de sector. Dit biedt waardevolle mogelijkheden om ervaringen te delen en bovenal van elkaar te kunnen leren.

We snappen dat een goede match tussen jou en het leerwerkbedrijf belangrijk is. Dat is waarom we garant staan om de perfecte match tussen onze zij-instromers en bedrijven te maken. We streven naar een succesvolle en langdurige carrière in de bouw- en infra sector. Hierdoor kunnen zij-instromers een werktraject vinden waar ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot ware professionals binnen de sector. 

Kortom, ook als zij-instromer in de bouw- en infrasector ervaar je diverse voordelen bij het vinden van een geschikte baan en het opbouwen van een succesvolle carrière in deze branche.

Verhalen van onze BouwTalenten

“De samenwerking met BouwTalent is zeer positief. Ze schakelen snel bij vragen over school en werk. Bovendien helpen ze je bij het identificeren van je zwakke en sterke punten en ondersteunen ze je bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.”

Nick

Projectleider

“BouwTalent heeft mij als onafhankelijke partij geleidelijk begeleid toen ik tijdens mijn studie bij ons familiebedrijf ben gaan werken. Hierdoor heb ik stapsgewijs kunnen werken aan mijn carrière.”

Wouter

Projectleider

Wij werken nauw samen met
Wij werken nauw samen met

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen of zou je graag meer informatie willen? Neem dan contact met ons op!

Begeleiding

Studeren

Werken

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over BouwTalent!

Download brochure

Download brochure