Werken bij BouwTalent

Recruiter (24 uur)

Een toffe functie met veel vrijheid!

Ben jij het RecruitmentTalent waar BouwTalent naar op zoek is? Een echte aanpakker die wil meebouwen aan de groei van de organisatie, maar vooral energie krijgt van het matchen en coachen van kandidaten én het onderhouden van relaties. En dat allemaal samen met een enthousiast en hecht team. Zie jij jezelf al werken bij deze toffe organisatie?

Stichting BouwTalent Regio Zuid is in 2004 opgericht door, voor en samen met de bouw- en infrasector. Zij zorgen dat voor deze sector talent instroomt en behouden blijft. Het begeleiden, coachen en inspireren van de bouw- en infrastudenten is daarbij essentieel. Daarnaast verbeteren ze de kwaliteit van het onderwijs, zodat de opleiding aansluit bij de wensen van de sector. En dit alles doen ze zonder winstoogmerk.

Wat is jouw uitdaging als Recruiter?

Je gaat dagelijks aan de slag met het benaderen en werven van interessante kandidaten. Je voert een eerste screening uit door middel van intakegesprekken. Vervolgens bespreek je samen met de Talentcoach welke relatie een goede match zou kunnen zijn voor de kandidaat.

Daarnaast houd jij je bezig met relatiebeheer, waarbij je contact onderhoudt met scholen en bedrijven en kijk je constant naar de mogelijkheden om deze samenwerkingen te verbeteren.

Ook krijg je een aantal talenten toegewezen die je gaat begeleiden in het werk- en leertraject. Natuurlijk zorg je bij al jouw werkzaamheden ervoor dat alle informatie goed wordt vastgelegd in het CRM-systeem.

Wat biedt BouwTalent jou?

Jouw rol als Recruiter staat nog in de (bouw)steigers, waardoor je zelf de regie hebt over de invulling van jouw functie. Je gaat nauw samenwerken met jouw collega’s Susan, Luke, Monique, Merijn en Daniëlle. Samen zetten jullie je elke dag weer in om BouwTalent naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast belonen we je natuurlijk voor je werk. Dat betekent voor jou:

  • een salaris tussen de € 2.500 en € 2.750 bruto op basis van 40 uur;
  • 25 vakantiedagen en 10 atv-dagen op basis van fulltime dienstverband;
  • laptop en telefoon van de zaak;
  • de mogelijkheid om door te groeien naar Talentcoach of jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen;
  • een toffe functie voor 24 uur, waarbij je de mogelijkheid hebt om thuis te werken.

Wie ben jij?

Jij bent energiek, enthousiast en krijgt een kick van het behalen van doelen. Voldoening haal je uit het matchen en coachen van talentvolle kandidaten. Je ziet kansen, grijpt deze aan en bent niet bang om nieuwe concepten te initiëren.

Daarnaast:

  • heb je hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in recruitment;
  • heb je affiniteit met de bouw;
  • ben je bekend met de basis van social media;
  • ben je communicatief vaardig en heb je een commerciële drive.

Waar ga je werken?

BouwTalent Zuid staat bekend als een kleine organisatie met een groot netwerk. Het bedrijf streeft ernaar studenten en alumni op een energieke en motiverende wijze in contact te brengen met elkaar én met bedrijven.

Wanneer je bij BouwTalent aan de slag gaat, merk je al gauw de fijne, informele sfeer. Het gehele team heeft echt plezier in hun werk en dat geeft energie. Er wordt dan ook genoeg gelachen op de werkvloer.

Interesse? Wij komen graag met je in contact!
Solliciteer direct via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz. Steamz ondersteunt BouwTalent bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij BouwTalent.

Heb je vragen over de vacature of organisatie? Neem dan contact op met Casper Verschure via casper@steamz.nl of bel naar 06 8387 7890.