Over BouwTalent Zuid

Bij BouwTalent Zuid hebben we een gepassioneerd team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van de bouw- en infrasector. We geloven in de wisselwerking tussen het bouwbedrijfsleven en het bouwonderwijs, waarbij de duale student centraal staat. Door dezelfde taal te spreken, zorgen we voor een optimale samenwerking waarbij studenten, bedrijven en opleidingen kunnen floreren.

Ons team streeft ernaar om je te ontzorgen en werkprocessen efficiënt en kwalitatief te laten verlopen. We zijn de spil tussen opleiders, BouwTalenten en bedrijven in de bouw- en infrasector. We halen energie uit het creëren van succesvolle verbindingen.

Wat maakt ons uniek?

BouwTalent Zuid onderscheidt zich door onze jarenlange ervaring en diepgewortelde drijfveren. We hechten grote waarde aan persoonlijk contact, waardoor we een sterke band opbouwen met zowel kandidaten als bedrijven. Ons enthousiasme en betrokkenheid drijven ons om keer op keer de beste matches te realiseren.

We zijn trots op ons uitgebreide netwerk in de bouw- en infrasector en onze nauwe samenwerking met zowel bedrijven als het onderwijs. Bij BouwTalent Zuid krijg je niet alleen toegang tot een groot netwerk, maar ook tot een betrouwbare partner die je ondersteunt en begeleidt bij elke stap van het proces.

Ons team

Susan Kerckhoffs

Directeur

De wisselwerking tussen bouwbedrijfsleven en bouwonderwijs blijf ik interessant en uitdagend vinden. Om samen dezelfde taal te spreken met de duale student als middelpunt. Zodat de student, het bedrijf, maar zeker ook de opleiding en daardoor de hele bouw- en infrasector kunnen groeien. Daar ga ik voor!

Monique Teurlings

Talentcoach

Ik zorg dat de jongeren een leerwerkbedrijf vinden dat bij hen past, waar ze blij van worden, waar ze energie van krijgen en kunnen groeien. Ik neem je sterke punten waar, zodat je het beste uit jezelf weet te halen. De tekenen van groei in anderen zien is een bron van energie voor me. Ik geniet van de wisselwerking tussen student en het bedrijfsleven en de groei en bloei die beide partijen ervaren en profijt van hebben.

Alexa Hendriks

Accountmanager Leerwerkbedrijven | Talentcoach

On the move!

De ene dag ben ik bezig met het bezoeken van bedrijven, de andere dag ben ik in gesprek met onze studenten. Ik wil onze Leerwerkbedrijven goed leren kennen en een flexibele communicatie opbouwen.  Het bespreken van een vacature? Het inzetten van BouwTalent voor de begeleiding van beginnende professionals? Of een andere vraag? Laat het mij weten, ik leg met plezier onze mogelijkheden uit.

Voor de studenten die ik begeleid, denk ik dat ik met mijn werk- en levenservaring een fijne adviseur kan zijn tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling. Je kan mij bellen of appen bij lastige zaken, maar ook als je een leuk of succesvol moment met me wilt delen!

Merijn Bink

Talentcoach

Als alumni BouwTalent draag ik mijn steentje bij in de ontwikkeling van toekomstige BouwTalenten. Samen met jou aan de slag om het werkveld van de bouw- of civiele sector te verkennen door ontwikkeling en groei, gericht op het ontdekken passies, ambities en talenten. Het blijft een genot om met een groep enthousiaste jong professionals te werken.

Daniëlle Bink​

Officemanager

Mijn drijfveren liggen in het ontzorgen van de talentcoaches bij hun dagdagelijkse werkzaamheden en het zo goed mogelijk laten verlopen van de werkprocessen. Dit alles vanuit efficiency en met oog voor kwaliteit! Daarnaast geeft het mij energie om de spil te zijn tussen opleider, student en BouwTalent.

Anouk Welters

Talentcoach

Ik help studenten bewust te worden van hun talenten en te ontdekken waar ze enthousiast van worden binnen het leer-werkbedrijf. Als coach leer ik ze hoe ze de regie kunnen nemen over hun eigen ontwikkeling, hun brein, hun leven en hun geluk.

Katrien Markus

Talentcoach

Wil je ontwikkeling? Geef en neem ruimte. Ruimte om te spelen.
Ruimte om te doen waar jij energie van krijgt. Wie weet komen je dromen nog wel uit ook.

Hoi, ik ben Katrien.
Tijdelijk ga ik bij BouwTalent aan de slag als coach. Ik zie er naar uit de studenten te helpen hun ruimte te onderzoeken, ontwikkelen en nemen.
In gesprek, met een tekening of … soms zet ik de wereld even op zijn kop, om zo samen aan een nog mooiere ruimte te bouwen

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen of zou je graag meer informatie willen? Neem dan contact met ons op!

Download brochure