Bouwtalent Zuid

Werken en leren doe je bij BouwTalent!

Met BouwTalent Zuid zet je de stap naar een veelbelovende carrière in de bouw- en infrasector. Wij begeleiden je persoonlijk door het volledige traject en zorgen ervoor dat jij het meeste uit jouw hbo opleiding Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of Civiele Techniek kunt halen. 

Of je nu al wat werkervaring hebt, al een (mbo-)opleiding in de bouw achter de rug hebt, of carrièreswitch wilt maken. Bij ons draait het om jou. We vinden niet alleen de juiste leerwerkplek voor je, maar begeleiden en ondersteunen je persoonlijk tijdens je hele reis. Met ons uitgebreide netwerk, diepgaande kennis van de sector en een tikje eigenzinnige aanpak, zijn we dé betrouwbare partner voor zowel kandidaten als werkgevers. Samen maken we van jouw ambitie een sprankelende realiteit. Let’s build your future!

Ik heb al wat ervaring in de bouw

Ben je klaar voor de volgende stap in jouw bouwcarrière? Ontdek hoe BouwTalent Zuid jouw talent naar nieuwe hoogten kan tillen.

Ik overweeg een carrièreswitch

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Maak een gewaagde overstap naar de bouw- en infrastructuursector. Ontdek hoe BouwTalent Zuid jouw switch naar succes kan ondersteunen.

Kennismaken & Intaken

Matchen

Loopbaan & ontwikkelen

Ontdek jouw Bouwtalent

Bij BouwTalent Zuid zijn we er speciaal voor jou, ambitieuze pioniers die aan de slag willen in de mooie bouw- en infrasector. Of je nu op het punt staat om je hbo-studiekeuze te maken of een avontuurlijke sprong wilt wagen na een andere weg te hebben bewandeld, wij heten je van harte welkom als nieuw BouwTalent! 

Bij ons draait alles om persoonlijke begeleiding. We willen dat je het beste uit je hbo leerwerktraject haalt, zodat je vol vertrouwen begint aan jouw carrière in de bouw. Daarom bieden we ondersteuning en begeleiding gedurende je hele studie. Denk aan bedrijfsbezoeken, zelfscans voor die je helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling en regelmatig contact om bij te praten. Heb je zelf een vraag of kom je ergens niet uit? Dan staan we natuurlijk ook voor je klaar.

Met BouwTalent Zuid hoef je het namelijk niet alleen te doen. Wij zijn er om je te ondersteunen, te motiveren en te begeleiden. Samen vinden we de juiste weg naar succes in de bouw- en infrastructuursector. Ben je benieuwd geworden naar hoe we dit doen? Lees dan snel verder!

Lorem ipsum dolor met

0 +
alumni studenten
0 +
leer/werk bedrijven
0 +
leer/werk bedrijven

Verhalen van onze Bouwtalenten

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Leslie Alexander

Architect

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Emerson Bergeron

Calculator

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Simon Mayer

Project Manager

Euismod massa porttitor ut ultricies quis luctus ut. Ut amet, mauris, duis lectus. Orci, blandit nisi velit esse quam nihil

Lena Carlier

Architect

Samenwerken met BouwTalent Zuid

Met ons uitgebreide netwerk van hoogopgeleide professionals kunnen wij jouw organisatie helpen bij het vinden van de perfecte kandidaten voor openstaande vacatures.

 BouwTalent Zuid is een ervaren speler in de infra- en bouwsector. Al jarenlang begeleiden wij hbo studenten gedurende hun leerwerktraject, waardoor we een omvangrijk netwerk van potentiële werknemers hebben opgebouwd. Bij het matchen van kandidaten kijken we niet alleen naar hun vaardigheden, maar ook naar hun persoonlijkheid en ambities. Zo zorgen we ervoor dat de match niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk optimaal is. Want een succesvolle samenwerking begint met een sterke basis.

Samenwerken met BouwTalent Zuid betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van het juiste talent. Wij beschikken over de ervaring, het netwerk en de expertise om de ideale Bouwtalenten jouw kant op te sturen.

Ben jij klaar om jouw Bouwtalent te ontdekken

Ontdek hoe we samen jouw bouwcarrière kunnen boosten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en al je vragen.

Download brochure